Usein kysyttyä

Täältä löydät usein kysytyt kysymykset, voit löytää kysyksiisi vastaukset täältä ilman ottamatta yhteyttä asiakaspalveluun!

1.Myykö verkkokauppa oikeasti mitään?

Ei

2.Toimitusehdot?

Jombuter myy tuotteita kaikenikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tarjoamme palveluillemme myös Tyytyväisyystakuun, joka takaa verkkokauppamme turvallisuuden. Se oikeuttaa sinut tarkistamaan vastaanotetut tuotteet sinulle erikseen ilmoitetun tarkistusajan sisällä ennen kuin rahasi tilitetään maksupalvelusta meille. Näin voit olla varma, että tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle luvatussa ajassa ja kunnossa, vaikket tuntisi kauppaamme ennestään.

3. Palautusehdot & palautustietoa?

Tuotteiden ostamiseen verkkokaupasta sovelletaan aina kuluttajansuojalainsäädännön mukaista 14 päivän palautusaikaa. Tämä tarkoittaa, että asiakkaalla on oikeus peruuttaa ostos ilmoittamalla siitä Jombuteri:lle 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun asiakas tai asiakkaan edustaja on vastaanottanut tuotteet. Asiakkaalla on oikeus tutustua pakkauksen sisältöön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä alkuperäispakkauksessa (sinetöityjen CD- ja DVD-levyjen sinetin tulee olla ehjä).